четвер, 4 березня 2021 р.

Book-spase «Читання для навчання» від Українського інституту книги

Приємно коли бібліотекарям є що запропонувати своїм користувачам.

04 березня, працівники читальної зали центральної міської бібліотеки знайомили студентів «Новокаховського фахового коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Д. Моторного" з новими книжками. А з’явились ці новинки у бібліотеці завдяки Українському інституту книги.

Переглянувши нові надходження, обрали видання в яких йдеться про пізнання світу та вміння ефективно вчитися, що для студентів є запорукою успіху як у навчанні так і в житті, загалом.

Кожна з запропонованих книг, з першого блоку розповіді, допоможе трохи краще зрозуміти таємниці фізики, астрономії, хімії, географії. Уявлення про Всесвіт можна скласти, прочитавши книги Стівена Ґокінга «Теорія всього» та Хорхе Чема «Гадки не маємо». Якщо ви мрієте подорожувати у космосі – вам стане в нагоді праця Олівії Коскі «Сонячна система: путівник для туристів». Щоб зрозуміти фізичні закони, які пронизують наше життя, просто необхідно ознайомитись з публікацією Чеда Орзела «Сніданок з Ейнштейном».

Найбільший захват у молоді викликали видання з серії «Наука в коміксах» автора Ларрі Ґоніка – «Фізика» та «Хімія». Ще ніколи про складні поняття не говорили так коротко, доступно та невимушено!

Другий блок був присвячений ознайомленню з ефективними методиками які дозволяють досягати кращих результатів у навчанні. Навчатися легко і з задоволенням допоможе книга Улафа Шеве «Суперстудент». Цінні практичні поради з тренування пам’яті можна отримати вивчивши праці Джошуа Фоєра «Прогулянка місяцем з Ейнштейном», Кевіна Горслі «Пам’ять без обмежень» та Ґарет Мур «Прокачай свій мозок».


Зацікавлені студенти із задоволенням переглядали книги та виявили бажання ознайомитись з іншими виданнями що надійшли від Українського інституту книги.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар