понеділок, 1 березня 2021 р.

Бібліотечний бульвар "Поетичний оберіг Нової Каховки"

         Нова Каховка – місто тисячі джерел, буяння зелені, квітів – це дає натхнення. Тому у нашому місті багато талановитих людей: художників, письменників, поетів тощо. Тут сама атмосфера дає можливість проявитись таланту.

Бібліотекарі міської бібліотеки №3 познайомили дівчаток з клубу «Панночка» з творами місцевих поетів, провівши для них бібліотечний бульвар «Поетичний оберіг Нової Каховки».

Більше уваги приділили творам Анатолія Бахути про Нову Каховку. Звернули увагу і на присвячені рідному місту поезії інших авторів: Клавдії Агеєвої, Вікторії Смолій, Світлани Григоренко, Василя Фадєєва, Віктора Кокоуліна тощо.

Розповіли й про щорічний міський літературний конкурс на здобуття премії А.П.Бахути, який виявляє нові таланти, серед яких Людмила Єгорова, Дмитро Кириченко, Світлана Трохимчук, Олександр Тараненко, Віталій Дарибогов, Анатолій Португальський тощо.

Дівчата слухали із задоволенням, а деякі з присутніх виявили бажання взяти участь у фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчості «Смарагдове місто» у номінації «Художнє читання віршів», де хотіли б декламувати вірші місцевих поетів, про багатьох з яких вони почули вперше.

 Захід пройшов успішно.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар