вівторок, 16 березня 2021 р.

КНИЖКИ ВІДКРИЮТЬ ВАМ НЕВІДОМІ СВІТИ…

 

    Березень-місяць – це початок весни, час, коли прокидається природа і  оживає все прекрасне навкруги. В березні ми святкуємо Міжнародний жіночий день, а ще: Всесвітній день письменника (3 березня), Всесвітній день казки та Всесвітній день оповідання (20 березня), Всесвітній день поезії (21 березня) і, нарешті, Міжнародний день щастя (також 20 березня)! Щороку в останню неділю березня, у дні весняних канікул, в бібліотеках України традиційно проводиться Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

    Всі ці свята, звісно, без бібліотечних працівників не обходяться. І в центрі бібліотечних заходів – завжди книга та її читач. Для бібліотекарів ці свята  є чудовою нагодою для популяризації книг та читання  серед дітей, юнацтва та молоді, дорослих  різного віку. Святкові дні в бібліотеках наповнені зустрічами з дивовижним книжковим розмаїттям, різноманітними заходами для тих, хто творить книгу, і тих, хто любить читати  – це дні веселих пригод і літературних відкриттів, літературні подорожі, зустрічі з героями літературних творів, письменниками, ігри та вікторини, різноманітні конкурси, акції, презентації.

    Тому саме у березні доречним буде згадати про бібліотеки нашого міста та їхніх чудових господинь    бібліотекарів. Пропонуємо вам переглянути відеозвіт роботи Новокаховської ЦБС «Бібліотеки – золоті скарбниці», підготовлений  працівниками центральної міської бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар