понеділок, 22 березня 2021 р.

Недільний вікенд у міській бібліотеці №2

   21 березня в міській бібліотеці №2 недільним вікендом стартував Всеукраїнський  Тиждень дитячого читання. Відпочивати, читати, робити багато цікавих та веселих речей – все це можливо в бібліотеці.

Діти зіграли партію в літературний пінг-понг "Назви пару", який для них підготувала провідний бібліотекар Спіжевська Маргарита. Для дітей, які люблять читати зовсім неважко було знайти пару героям літературних та народних казок.


На годині творчого дозвілля "Оригамі разом з нами"  бібліотекар Петрова Наталія навчала дітей мистецтву оригамі, яке й досі популярне не тільки в Японії, але й в усьому світі. Неймовірне перетворення звичайного квадратика паперу вабить дитину і є корисним для її розвитку – концентрує увагу, стимулює память і творчу уяву. І це ще далеко не всі переваги, які має це чарівне слово оригамі.

Яскравих вражень дітлахам додала казкова фотозона.





Тож запрошуємо маленьких любителів книги до міської бібліотеки №2 (проспект Перемоги, 42). Приходьте разом з батьками, друзями до бібліотеки. Фотографуйтеся, грайте та вибирайте книжки на будь-який смак!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар