середу, 31 березня 2021 р.

Бесіда обговорення «Здоров’я в твоїх руках»

 

Говорити про здоров’я ніколи не пізно і не буває зарано. Тому наприкінці березня до бібліотеки завітали члени клубів «Берегиня» та у «У колі друзів» щоб обговорити питання збереження та підтримання здоров’я.

Актуальними відомостями про те, що допоможе якісніше та безпечніше відчути себе здоровими розповіла практикуючий лікар-терапевт. Вона дала практичні поради для того аби постійно почувати себе бадьорим та відчувати радість життя у будь-якому віці.

Бібліотекар Євгенія Ісакова звернула увагу присутніх на те, що допомогти у розумінні найновіших відкриттів науковців у сфері медичної науки допоможуть книжки, які надійшли до бібліотеки за Програмою поповнення фондів публічних бібліотек. Вкрай актуальною під час поширення коронавірусної інфекції є праця Френка Раяна «Вірусосфера: від застуди до Covid-19. Не менш корисною для ознайомлення буде книга Еула Бісса «Імунітет: правда і міфи про щеплення». А те, як впливає на довголіття та якість життя правильне харчування розповідає, спираючись на результати останніх досліджень, автор видання «Парадокс довголіття» Стівен Р. Ґандрі.

Не забуваємо про те, яким важливим є ваше власне ставлення до якості свого життя. Піклуйтесь про своє тіло, а за це воно віддячить вам тривалими роками життя та чудовим здоров’ям.




Немає коментарів:

Дописати коментар