середу, 17 березня 2021 р.

Поезія – стихія почуттів

                                                     
                            Поезія – слово! 
                            Поезія – пісня, 
                        Поезія – вільна душа. 
                           Де серце розкриле –
                           Там дума провісна
                    У віршах безсмертя звіща.

                                               Д. Тернівський
 

     Серед кращих винаходів людства поезія займає почесне місце. Поезія - це своєрідна музика, кожна нота якої - частина життя. Часто поезія - це сповідь, молитва, порада. Так, чи інакше, крик або шепіт душі, це така собі містика, бо автор відчуває певний зв'язок із надприродним, божественним. З нагоди Всесвітнього дня поезії (21.03) бібліотекарі дорослого читального залу міської бібліотеки №2 провели зустріч з поеткою, письменницею, членкінею Національної спілки журналістів України Тетяною Володимирівною Пустовою.

       Зустріч пройшла 16 березня в учнями НКЕТЛ (група 208). Бібліотекарі розповіли про святкування Дня поезії та роль поезії в житті людини. Студенти послухали огляд літератури «Поезія – стихія почуттів», де були представлені збірки місцевих поетів.
 Тетяна Володимирівна розповіла про свій шлях на поетичній ниві, про свої збірки поезій. В аудиторії лунали не тільки вірші Тетяни Володимирівни, а й пісні у виконанні автора. Молоді дуже сподобалась розповідь про подорожі , адже Тетяна Володимирівна побувала в 45 країнах світу. Студенти задавали питання та ділились своїми першими спробами в поезії.

Тож вітаємо всіх поетів та любителів поезії зі святом! Любімо поезію, відчуваймо її гармонію, дихаймо нею, аби змінювати світ на краще!

Немає коментарів:

Дописати коментар