середу, 3 березня 2021 р.

Результати конкурсу "Нова Каховка очима дітей"

Підведено підсумки та визначено переможців конкурсу дитячого малюнка «Нова Каховка очима дітей» з нагоди дня заснування Нової Каховки.

02 лютого міська бібліотека №2 запросила до участі дітей віком 6-14 років. Надійшло багато чудових робіт від читачів міських та шкільних бібліотек. Дуже важко було визначити переможців серед такої кількості талановитих та цікав робіт. Адже щирі дитячі малюнки, взагалі складно об’єктивно оцінювати, бо кожна дитина вклала в них часточку своєї душі.

Вітаємо переможців:

І місце - Філіппов Максим (учень 7-А кл. ЗОШ №6, вікова категорія 10-14 років);

І місце – Шеховцова Катерина (учениця 4-А кл. Гімназії №2, вікова категорія 6-9 років);

ІІ місце – Сапура Валерія (учениця 8-А кл.,вікова категорія 10-14 років);


ІІІ місце – Костюченко Марія (учениця 2-А кл. ЗОШ №10, вікова категорія 6-9 років).


Особиста подяка від бібліотекарів дитячого відділу за гарний малюнок Нехорошевій Кірі учениці 6 класу СЗОШ №8, яка є активним читачем і волонтером міської бібліотеки №2.

Нагородження переможців грамотами та невеличкими призами відбулося в бібліотеці. Авторам найкращих робіт та всім дітям, які взяли участь у конкурсі організатори висловлюють щиру подяку.

Ще раз вітаємо  переможців та бажаємо натхнення розвивати свої таланти й надалі!

З великим задоволенням представляємо творчі роботи маленьких мешканців Нової Каховки, які по своєму бачать ії красу і неповторну чарівність, в серцях яких, і це очевидно, живе любов до рідного міста.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар