пʼятницю, 5 березня 2021 р.

Весняні квіти для матусі

     Березень… У повітрі витає сонячна, бажана весна! Березень зустрічає нас чудовим святом – Міжнародним жіночим днем. У бібліотеках ЦБС пройшли творчі майстер-класи з виготовлення подарунків власними руками з нагоди свята.

04 березня у бібліотеці академічного ліцею «Спектр» пройшов майстер-клас «Подарунок для Мами» для учнів 6-Б класу, який провели провідний бібліотекар центральної міської бібліотеки Сембратович С. та бібліотекар ліцею Верішко Н.

Шестикласники дізнались багато цікавого про історію виникнення Міжнародного жіночого дня.

В багатьох країнах в цей день жінкам дарують квіти та подарунки. Варіантів для подарунків може бути безліч.

Бібліотекарі запропонували шестикласникам зробити власноруч листівки для їхніх матусь. Перед початком роботи бібліотекарі презентували книжку:

Книга про Матір: Укр. поети ХІХ – ХХІ ст./Передм. О.О. Омельченко; Упоряд. В.Л. Чуйко. – К.: Криниця, 2003. – 319 с. У виданні вперше тематично підібрані та об’єднані поетичні твори 232-х укр. поетів, що присвячені українській матері, яка самовіддано бореться за добро і світло в житті своїх дітей, за продовження роду… Тому діти тепер зможуть зробити своїм матусям не тільки листівки, а й зачитати вірші про маму.


Захід пройшов у творчому піднесенні, всі учні були старанні.


01 березня бібліотекар центральної бібліотеки Ісакова Є.Ю провела творчий hand-made «Весняні квіти для матусі». Захід пройшов у бібліотеці академічного ліцею «Спектр» для учнів 7-В класу.

Бібліотекар розповіла про традиція святкування 8 Березня у різних країнах світу. Після чого перейшли до виготовлення квіток тюльпана з захованою цукеркою.


У Веселівській бібліотеці 03 березня пройшов майстер-клас «Матусі в подарунок» для членів клубу «Маленький книголюб»

Під керівництвом бібліотекаря діти підготували до 8 Березня подарунки для своїх матусь і бабусь. Виготовлені самостійно, власними руками – вони заслуговують найбільшої поваги, адже діти вклали в них душу.



Захід пройшов у дружній і веселій компанії. Діти були приємно вражені  та задоволені результатами своєї праці.

Думаємо, що всі хто отримає подарунки, будуть задоволенні ними  бо в них вкладена часточка душі.


Немає коментарів:

Дописати коментар