вівторок, 9 березня 2021 р.

ПОЕТИЧНИЙ АКОРД «ШЕВЧЕНКОВЕ СЛОВО, ПІСНЯ, ДУША…»

        До 207-річниці від дня народження Т.Г.Шевченка в Новолагерській сільській бібліотеці 06 березня відбувся поетичний акорд «Шевченкове слово, пісня, душа…».

        Діти села завітали в бібліотеку продемонструвати свої таланти.

Провідний бібліотекар Балюк Л.Ю. коротко нагадала дітям біографію Т.Г.Шевченка і перша  розпочала поетичний акорд відомим віршем поета «Реве та стогне Дніпр широкий».   Її підхопили діти: Максимов Андрій віршем «Мені тринадцятий минало…», Строгіна Поліна уривком з ліричного твору Т.Г.Шевченка «Мар’яна – черниця», Голумбієвський Сергій  та інші.






В кінці заходу діти познайомились з тематичною полицею, оформленою бібліотекарем до Шевченківських днів 09-10 березня 2021 року.  



7 березня, напередодні дня народження поета, відбувся конкурс юних читців поезії Т.Г.Шевченка в Обривському будинку культури, який провели бібліотекар Обривської сільської бібліотеки Горбунова О.С. та завідуюча Обривським будинком культури Мироненко Т.В.

Неперевершені твори великого Кобзаря линули з вуст дітей. Акторська майстерність читачів та декламування творів захоплювали присутніх до глибини душі.




Журі конкурсу визначило переможців, які були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

Хочеться вірити, що ім’я поета та його творчість будуть живим вогником жевріти у серцях дітей. Тож вітаємо переможців та учасників конкурсу, бажаємо їм нових перемог та творчого злету!                                                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар