вівторок, 23 березня 2021 р.

Прес-вітрина "Журнальні цікавинки"

     Сьогодні, 23 березня  в міській бібліотеці №2 Журнальний вівторок. Кожного року бібліотека отримує періодичні видання, значення яких для розвитку й виховання малечі не менш важливе ніж книги.

Бібліотекарі Спіжевська М.В. та Петрова Н. М. підготували прес-вітрину «Журнальні цікавинки» для бібліотечних друзів, учнів 1-Б класу ЗОШ№10. Діти не тільки погортали яскраві сторінки, а й з захопленням виконали різноманітні завдання. Отриманий результат – задоволення, зацікавленість, позитив!  


Особливу подяку за допомогу в проведенні заходу бібліотекарки висловлюють Циганковій Ларисі Володимирівні, вчителю вищої категорії, з якою тісно співпрацюють вже не перший рік.  


Пізнавальні й цікаві журнали, що захоплюють із першої сторінки, багато цікавої та корисної інформації про речі, що нас оточують, невеличкі історії та казки, ігри, конкурси, ребуси та кросворди – все для дітей.



Тож, не лінуйтесь, приходьте до міської бібліотеки №2 (проспект Перемоги, 42), навчайтесь та розважайтесь разом з книгами та журналами.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар