середу, 24 березня 2021 р.

Феєрверк вражень: «Прочитав Я, прочитай і ти!»

 23 березня в Дніпрянській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів у 2 - А і 2 - Б класах в рамках Тижня дитячого читання бібліотекарі школи Горева Д.В. і селищної бібліотеки Кузнєцова О.Г. провели веселий бібліотечний захід.

На цьому заході діти дізналися, що иждень дитячого читання започаткували в далекому 1943 році (78 років тому). Метою заходу є популяризація книги та заохочення малечі до систематичного читання. Нині читання книг стає не таким поширеним, популярним і модним. Тому бібліотекарі вирішили, що найцікавішим для дітей буде читання казок.

Діти мислять образами, їм набагато легше уявити ситуацію, де головними героями є казкові персонажі. Саме на прикладі героїв казок якнайкраще засвоюється важлива життєва інформація. І тому, напередодні вихідних днів, діти отримали завдання прочитати свою улюблену казку, принести книжку в школу та розповісти те, про що вони прочитали і чого навчає твір.

Малеча із великим задоволенням знайомила своїх однокласників з улюбленими творами, зачитувала уривки казок, подивилася відео «Навіщо читати книги», познайомилася з новими  книжками селищної бібліотеки, відгадали загадки про казкових героїв.

Час пройшов непомітно. Діти отримали масу позитивних емоцій, солодкі призи та емблеми «Кращий читач».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар