четвер, 25 березня 2021 р.

Літературно-ігрова дегустація: «Книжкові новинки від Українського інституту книги»

    Продовжується Тиждень дитячого читання у гімназії №2. 24 березня бібліотекар Ярцева О. Л., після медичного контролю побувала у 3-Б, 3-В та 4-Б класах. Вона запропонувала дітям літературно-ігрову дегустацію: «Книжкові новинки від Українського інституту книги»





        Учні спробували віртуальний коктейль  з книжкових новинок від Українського інституту книги.  Бібліотекарка була за бармена. І кожен міг замовити собі щось для душі. Хтось  взяв вірші Сашка Дерманського «Лимерика», хтось книги видавництва «Портал», а разом усі отримали  велике задоволення від спілкування та  книжкових новинок.

А ігри і завдання? Так були. Був день фантазерів. Діти розповідали казку «Колобок» з щасливим кінцем. І у них Колобок залишився живий і здоровий.




 В середу та четвер в літературне турне «Казки на всі смаки» відправились другокласники гімназії №2. Учні 2-В та 2-А класу дивували Олену Леонідівну своєю ерудицією.






Під час великої перерви діти у кімнаті відпочинку почитали новенькі книжки, посміялись з коміксів, обговорили старовинні мапи з книг видавництва «Портал».Учень з 2-А, єдиний з усіх учнів цих класів, відповів на каверзне запитання вікторини: «На яке дерево заліз Івасик-ТелесикА учні з 2-В придумали цікаве закінчення до казки «Колобок». Читайте нові книжки разом з ними!

Немає коментарів:

Дописати коментар