пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Акція «Подаруй бібліотеці книгу!»

Працівники юнацької бібліотеки висловлюють свою найщирішу вдячність за моральну підтримку та подаровані надзвичайно важливі і потрібні для молоді книги –

читачам: Віталію Миколайовичу Кощееву, Сергію Павловичу Зубенко, авторам книжок, які подарували свої твори:  Вячеславу Івановичу Савченко, Олександру Петровичу Гунько,  Дмитру Івановичу Кириченко,  Тетяні Володимирівні Пустовій. Це щедрий і дуже вчасний подарунок.


За доброю традицією міська бібліотека для дітей кожного року проводить Акцію «Подаруй дитині книжку!», старт якої припадає  на 14 лютого – Міжнародний день дарування книжок.


День дарування книжок 2019 року виявився багатим на сюрпризи, теплі зустрічі і приємні подарунки.


Команда «Profiліц», вони ж учні Новокаховського техніко-економічного ліцею, долучилися до Акції, завітавши до дитячої бібліотеки з подарунком – власно підібраними книжками.


Бібліотечні волонтери, учні ІІІ(А) класу гімназії з рекламними листівками вирушили у похід за позитивними емоціями та новими книжками.


Приємно, що кожного року цього дня читачі міської бібліотеки для дітей отримують новенькі книжкові комплекти-подарунки від громадського діяча Сидоренко Олександра Миколайовича.


Та  не менш корисні та приємні подарунки від книгарні «Бібліофіль» (директор Халік Олена Михайлівна).


Тож, семикласники, які беруть участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого читання «Книгоманія - 2019», звертайтесь до дитячої бібліотеки, - тут є новинки, перемагати з якими легше і цікавіше!!!
Тепло зустрічали волонтерів цьогоріч у Благодійному фонді «Ігоря Колихаєва». 
Діти отримали  книжки і солодощі від представника фонду Наталії Лях.


Надзвичайно приємним виявилося  спілкування  з радником міського голови  Копцовим Юрієм Олександровичем.



Колектив міської бібліотеки для дітей висловлює свою вдячність за допомогу  людям, які чекали на них цього дня і просто зустрічним містянам, на обличчях  яких яскраві шалики бібліотечних волонтерів зуміли викликати щирі посмішки.





Вже стало традицією в Новолагерській сільській бібліотеці на Міжнародний день дарування книжок дарувати книги бібліотеці. Цього року книги знову ж таки дарували і діти, і дорослі читачі бібліотеки. Тільки за один день Акції бібліотека отримала від своїх читачів 35 книжок! Велика подяка щедрим читачам: Мандриці Анні, Добриці Аллі, Худенко Еммі Олександрівні, Наріжній Валентині Микитівні, Бачу Констянтину Івановичу, Ніколаєвій Тетяні Григорівні, Титюк Лідії Михайлівні та дітям Рєзнік Світлані, Грабарчук Камілі та Артуру, Голумбієвському Сергію, Строгіній Поліні, Спасьоновій Олені та іншим.







    Хто ще не встиг подарувати свої книжки бібліотеці, ми вас чекаємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар