понеділок, 11 лютого 2019 р.

Дітлахи єднають Україну

    Розпочинаючи цикл засідань дитячого клубу «Журавлик» у новому 2019 році, бібліотекарі і діти вирішили присвятити кілька зустрічей 100-річчю з дня проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Саме цей день з′єднання прийнято відзначати як свято – День соборності України.


     Перші області України, з якими діти познайомилися ближче: Львівська, Івано-Франківська, Закарпатська та Чернівецька. За власним бажанням дівчата підготували короткі довідки про кожну область, а потім вони віртуально відвідали найцікавіші місця цих областей у супроводі більш детальної інформації, яку підготувала бібліотекар.


    А ще вони вирішили об’єднати в одне державне ціле всі українські землі, до цього вони підійшли творчо, а ідею їм підказав дитячий журнал з рукоділля «Жасмин», який уже кілька років отримує бібліотека. І ось, що з цього вийшло: 




     Після того як діти ознайомляться з усіма областями нашої країни, вони планують виготовити настінне панно у вигляді карти нашої Батьківщини. Так дітлахи єднають Україну. Тож можна сказати, що перше засідання - гра-мандрівка "Україна - єдина, неповторна, рідна" пройшло під гаслом "Нехай нерозмежованою залишиться навіки!"




Немає коментарів:

Дописати коментар