четвер, 28 лютого 2019 р.

МИ НАРОДИЛИСЬ В ТАВРІЙСЬКОМУ КРАЇ


27 лютого 2019 року в центральній міській бібліотеці завершився міський відбір віршованих творів поетів-аматорів Нової Каховки, який тривав протягом лютого 2019 року.
Участь у відборі взяли біля 20 самодіяльних поетів віком від 18 років. Тематикою поданих на відбір біля 50 віршів були: любов до Батьківщини та рідного краю, сюжети з історії малої батьківщини, історичні постаті та сучасні образи наших земляків, краса рідної мови, любов до народної творчості, пісні, розмаїття українських народних традицій тощо.
39 віршованих творів 11-ти поетів-учасників відбору надіслані ЦБ до Херсонського обласного Центру народної творчості для участі у обласному відборі віршованих творів поетів-аматорів «Ми народились в Таврійському краї…», присвяченому 75-й річниці створення Херсонської області та Херсонського обласного Центру народної творчості.
Кращі вірші самодіяльних поетів області увійдуть у збірку, яка вийде друком у червні цього року і буде розповсюджена по клубним і, можливо, бібліотечним закладам області.


Немає коментарів:

Дописати коментар