середу, 20 лютого 2019 р.

ГАЛА – КОНЦЕРТ МІСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ «ДОТИК ДО ЧУДА», ПРИСВЯЧЕНОГО 80- РІЧЧЮ ПОЕТА-ЗЕМЛЯКА АНАТОЛІЯ БАХУТИ

Нарешті  31 переможець із двохсот учасників міського фестивалю-конкурсу «Дотик до чуда» отримали свої заслужені нагороди на гала-концерті, який пройшов 19 лютого в НКВ № 2 імені А.П.Бахути.


Спочатку всі присутні на святі подивилися літературний захід, присвячений 80-річчю Анатолія Бахути, на якому звучали вірші переможців фестивалю-конкурсу в номінації «Художнє читання». 














Потім, після привітального слова начальника відділу культури і туризму Зарудної Наталії Сергіївни, розпочалося нагородження.


Гран-прі фестивалю-конкурсу в номінаціях «Художнє читання» та «Література» отримала 9-річна  Григорчук Аріна, учениця ЗОШ № 5; в номінації «Художнє читання» гран-прі отримали студенти приладобудівного технікуму Дорубець Діана та Корецький Ігор за літературно-музичну композицію «Ода Продовженню». Гран-прі переможцям вручав заступник міського голови Сироватка Володимир Миколайович.




20 переможців (І, ІІ, ІІІ місця) в номінаціях «Художнє читання» та «Література» нагороджував голова журі Олексюк Олег Васильович, український письменник, поет, пісняр, Заслужений працівник культури України, член Національної Спілки письменників та Національної Спілки журналістів України.




9 переможців в номінації «Художня творчість» отримали Дипломи від голови журі Ходос Галини Анатоліївни, директора дитячої школи мистецтв, художника, викладача акторської майстерності.


Крім Дипломів, всі лауреати фестивалю-конкурсу отримали від організаторів конкурсу книжки А.П.Бахути та солодкі подарунки.


В фіналі заходу всі фотографувалися на згадку, адже наступний захід, присвячений ювілею Бахуті А.П., відбудеться лише через 5 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар