середу, 17 лютого 2021 р.

PRO-позиція «Класна книжка!»

Отримувати подарунки – це завжди приємно.

Сьогодні зранку до центральної міської бібліотеки надійшла посилка від нашої колишньої колеги Наталії В’ячеславівни Кавун.

І це виявилась книжка: Корнійчуковська премія, 2020: збірник творів лауреатів VIII міжнародного літературного конкурсу творів для дітей та юнацтва. – Одеса: ФОП Стешенко Ю.В., 2020. – 544 с.

У збірнику «Корнійчуковська премія» опубліковані вибрані твори лауреатів VIII міжнародного літературного конкурсу творів для дітей та юнацтва «Корнійчуковська премія», який відбувся у рамках VIII міжнародного Корнійчуковського фестивалю дитячої літератури.

Конкурс засновано у 2013 році громадською організацією «Агентство регіонального розвитку» (Україна, м. Одеса).

Фестиваль та конкурс названі на честь видатного дитячого письменника, публіциста, літературознавця, перекладача Корнія Чуковського, дитинство, юність і молодість якого пов’язані з Одесою.

Н. Кавун  взяла участь у цьому конкурсі і отримала ІІІ премію у номінації «Проза для дітей старшого віку та юнацтва. Автори з України» за детективно-пригодницьку повість «Каникулы с секретом, или что скрывала графская усадьба».

Книжка має чудове, яскраве оформлення. Тільки береш її до рук, зразу ж хочеться читати, читати…

Одразу ж потрапляєш у полон до цієї книжки. З перших рядків з’ясовуєш, що в ній йде мова про тринадцятирічного хлопця на ім’я Марко Полторак, який уявляє себе великим Шерлоком Холмсом на вулицях Лондона. А справжня реальність полягала у тому, що він жив у маленькому провінційному містечку на півдні України і ніяких детективних історій з ним не траплялось. Тож кожний наступний день був схожий на минулий… Страшенна нудьга, одним словом. Але згодом починаються справжні пригоди…

Любі читачі, ви маєте нагоду поринути у світ пригод від Наталії Кавун.

А автору бажаємо нових творчих успіхів!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар