пʼятницю, 19 лютого 2021 р.

Книжкові новинки від Українького Інституту Книги.

     Ура! Від Українського інституту книги у межах «Програми поповнення фондів публічних бібліотек» на абонемент Центральної міської бібліотеки надійшло 169 нових книжок. Це твори світової та української літератури.  В них розповідається про історичні факти України, про відомих людей, про козацтво та ін. Але переважна більшість  це різножанрова художня література: детективна, історична, романтична, фантастика, фентезі.

Якщо ви полюбляєте детективи, будь ласка, для вас книжки: Галбрей Р. «Кар’єра лиходія»; Кокотюха А. «Третій рівень», «Голова з площі Пігаль»; Крісті А. «Пуаро веде слідство»; Фолкнер В. «Порушник праху» та ін.

Для любителів любовних історій: Воліш Р. «Сім щасливих днів»; Гуменюк Н. «Корона на одну ніч»; Кінселла С. «Здивуй мене»; Коллін Г. «Покинь, якщо кохаєш…»; Фіцджеральд С. «Дише ніжністю ніч» та ін.

Поціновувачі фантастики, для вас: Герберт Ф. «Дюна», «Діти Дюни»;Кемерон Б. «Обіцянка собаки»; Кідрук М. «Бот. Атаканська криза»; Кінг С. «Стрілець. Темна вежа І»; Стругацькі Ар. та Б. «Гидкі лебеді» та ін.

Книжки мають чудове оформлення.

Кожен поціновувач гарної книги зможе знайти у нашій бібліотеці літературу на будь-який смак.

Запрошуємо читачів та мешканців міста до Центральної міської бібліотеки ознайомитись із книжковими новинками від Українського інституту книги!

Немає коментарів:

Дописати коментар