середу, 10 лютого 2021 р.

Поетичні валентинки «Амурні думки – в ліричні рядки»

 

                                                          Кохання...Вічне почуття... У всіх народів і у всі часи. I хоча б якою мовою про нього не говорили, всім і повсюди воно буде зрозуміле, тому що торкається найтонших струн людської душі.
     Щороку 14-го лютого у багатьох країнах світу відзначають «День Святого Валентина», який присвячений «усім закоханим». Це свято завжди сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.

     Щоб зігріти Ваші серця ніжним почуттям кохання, Новокаховська міська центральна бібліотека підготувала поетичні валентинки «Амурні думки – в ліричні рядки». Романтично і трепетно в них лунають поезії  геніїв українського письменства, неповторно і своєрідно представлені вірші сучасних майстрів слова, щиро та емоційно звучать амурні рими новокаховців, які своєю цілющою силою живлять душу закоханої людини.


     Нехай у Ваших душах завжди буде світло і радісно від передчуття кохання та щастя. Даруймо одне одному радість, увагу, тепло! З Днем закоханих!

Немає коментарів:

Дописати коментар