середу, 17 лютого 2021 р.

Борці за мрію, щастя, долю

    Сьогодні бібліотекарі Дніпрянської селищної бібліотеки Кузнєцова О.Г. та Дніпрянської загальноосвітньої школи Горева Д. А. підготували та провели вечір-реквієм на вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні, який пройшов  у 10 класі Дніпрянської загальноосвітньої школи.

На фоні палаючої свічі ведучі розповіли учням про події загальнодержавного значення, які відбувалися в період з листопада 2013 року по лютий 2014 року в Києві. Герої Небесної Сотні назавжди змінили нашу Україну і самих українців, підняли наш національний і патріотичний дух. Саме завдяки Майдану наша держава довела всьому світові гідність, мужність і тверду волю українців до справедливості. Кожен здійснив особистий подвиг – віддав найцінніше – своє життя заради нової України.

Молоді люди переглянули декілька відео «Реквієм за небесною Сотнею», «В пам’ять про Героїв Небесної Сотні», «Небесна Сотня поіменно». Учні були ознайомлені з презентацією «Героям Небесної Сотні присвячується…» про відкриття пам’ятника та меморіалу у м. Херсоні на згадку про подвиг звичайних громадян Херсонської області.

Під звуки метроному десятикласники замислилися про сенс життя. Захід закінчився віршами, які прочитали старшокласники.

І ми пам’ятаємо:

Герої у вічності… Кожен їх крок

Торує шляхи без зупину

Герої ведуть нас до нових зірок

Во славу і честь України!

Герої Небесної Сотні своїм життям заплатили за свободу для мільйонів українців і дали шанс збудувати нову демократичну правову державу.

.

Немає коментарів:

Дописати коментар