середу, 17 лютого 2021 р.

НЛО - від Українського інституту книги!

       Днями у відділі обслуговування читачів-учнів 5-9 класів міської бібліотеки для дітей та юнацтва з’явилася неймовірна кількість НЛО. Мова йде не про прибульців, а про НОВІ ЛІТЕРАТУРНІ ОБ’ЄКТИ, які знайшли свій дім на книжкових полицях абонементу та читальної зали відділу, дякуючи Українському інституту книги. 

Ці НОВІ ЛІТЕРАТУРНІ ОБ’ЄКТИ – неймовірна кількість чудових книжок: яскравих, пізнавальних, пригодницьких, фантастичних, навчальних, повчальних та казкових. Велика вдячність за таке прекрасне надходження  # Український інститут книги #  Тепер у бібліотеці величезна кількість художньої літератури українською мовою серед якої присутні сучасні українські автори та зарубіжні в перекладі на українську. Серед них є багато серійних видань, як от: «Як врятувати дракона» від Крессида Ковеле; «Школа чарівних тварин» від Маргіт Ауер; «Звіродухи» від Шенон Гейл, серія героїчно-фантастичних пригод від Олександра Гавроша та ін. Усі вони дружньо «поселилися» на виставці під назвою «Книжка – найкращий подарунок» на абонементі.

У читальній залі усі «новосели – НЛО» стоять на полицях книжкової виставки «Знайомтесь, нові книжки».

І уже розпочалася «дегустація» цих неймовірних книжкових новинок. Художня література допоможе читачам, які розпочали підготовку до Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2021» і вже обрали собі літературу до смаку, а також усім спраглим до читання.

«Дегустують» новинки і в читальній залі. Сьогодні знайомилася з літературою Ісакова Євгенія – мама шестикласниці. ЇЇ зацікавив «Посібник з виживання для дівчат» Крістіни де Вігге, (Майже) таємний посібник «Читати заборонено!» Ілони Айнвольт, фотоенциклопедія «Змії». Найбільший захват викликала серія книг з програмування для підлітків. Євгенія Юріївна висловила особисте «Дякую» за такі книжки  # Український інститут книги #.

І, що ще викликає особливе задоволення – у плануванні роботи на наступний рік можна використати багато літератури, яка сьогодні з’явилася на книжкових полицях бібліотеки.

Усі книги вже пройшли свою персональну «реєстрацію» і бібліотекарі із задоволенням запрошують та чекають своїх читачів у бібліотеці! 


Немає коментарів:

Дописати коментар