пʼятницю, 26 лютого 2021 р.

ПОЕТИЧНІ НАСТРОЇ В БІБЛІОТЕЦІ…

     Новолагерська сільська бібліотека взяла активну участь в бібліочеленджі до 150-річчя від дня народження Лесі Українки, оголошеному Новокаховською ЦБС. З 19 по 25 лютого в бібліотеці відчувались поетичні настрої. Поетичну атмосферу також створювала книжкова тематична полиця, присвячена Лесі Українці, яку оформила бібліотекар. Активні читачі бібліотеки: Яговенко Оксана, Ткаченко Анна, Бізоня Євгенія та Анастасія, Мандриця Анна читали твори Лесі Українки, відео їхніх читань бібліотекар постійно розміщувала на Фейсбуці.  

25 лютого, саме в день народження Лесі Українки, в Новолагерській сільській бібліотеці для дітей села був проведений фінальний захід - година поетичного настрою «Не поет, у кого думки не літають вільно в світі…».





Провідний бібліотекар Балюк Л.Ю. коротко розповіла дітям про життя та творчість Лесі Українки, ознайомила з книжками, представленими на тематичній полиці, а вже потім  слово надала дітям. Діти також розповідали все, що знають з біографії Лесі Українки, а потім читали улюблені вірші поетеси.

Захід пройшов чудово та невимушено і діти з поетичним настроєм пішли по своїм домівкам…

Творчий набуток Лесі Українки невичерпний і неосяжний. Переглянувши презентацію «Віртуальна виставка до 150-річчя від дня народження Лесі Українки»,  підготовлену Кузнецовою О., бібліотекарем Дніпрянської селищної бібліотеки та Горевою Д., бібліотекарем шкільної бібліотеки Дніпрянської ЗОШ ви маєте можливість познайомитись з примірниками творів видатної письменниці, які можете взяти у бібліотеках школи та селища Дніпряни.


Немає коментарів:

Дописати коментар