пʼятницю, 2 жовтня 2020 р.

Відчуй себе бібліотекарем!

Всеукраїнський день бібліотек працівники міської бібліотеки №2 зустріли разом з друзями-читачами, які привітали їх зі святом.

Працівники дитячого відділу приурочили до цього дня акцію «Відчуй себе бібліотекарем», під час якої, читачі дізналися таємниці професії і все, що ховається по той бік бібліотечної кафедри. У функції бібліотечних дублерів входило видача та прийом літератури від читачів, розстановка фонду, робота з каталогами, підшивка періодики та інше.











А після такої продуктивної праці була бібліо-гра «Барвами веселки книга всіх вітає». Дівчатам запропонували пройти квест, кінцева мета якого - зібрати ключову фразу – висловлювання про бібліотеку дитячого письменника й педагога Сухомлинського В.О. І вони ідеально справилися з цим завданням, отримавши в нагороду маленький сувенірчик у вигляді розгорнутої книжечки. 


А ще фотографувалися,  заряджалися позитивом від «зарядного пристрою»,  знайомилися з книжними новинками і просто весело спілкувалися.


Таким насиченим, яскравим та різнобарвним було відзначення Всеукраїнського дня бібліотек в міській бібліотеці №2. Та хоч свято і завершилось, але колектив завжди прагне змінюватися задля удосконалення, щоб зробити бібліотеку сучасною, креативною, цікавою для своїх читачів.

Бібліотекарі вдячні усім, хто був з ними цей день, і зробив його незабутнім! 

Немає коментарів:

Дописати коментар