середу, 28 жовтня 2020 р.

Чудове свято - День Бабусь і Дідусів

     Сьогодні 28 – жовтня, ми всі вітаємо одних з найбільш близьких нам родичів - бабусь і дідусів. Чому до них завжди виникають такі трепетні почуття, зовсім не дивно, адже вони поряд з батьками відкривають дітям дивовижний світ, завжди знаходять добре слово і знають найцікавішу казку в світі. Саме ці люди найчастіше знаходять вільну хвилинку для малюків, особливо якщо врахувати постійну зайнятість батьків, обумовлену стрімким темпом часу.

         Чудове свято, яке ми всі з радістю відзначаємо День Бабусь і Дідусів, люблять в усьому світі. Варто відзначити, що вперше його стали відзначати жителі Канади. У цей день традиційно збирається вся родина за столом, де найпочесніше місце відводиться представникам старшого покоління. Домочадці, як правило, заздалегідь готуються до такого важливого заходу і дуже часто всією юрбою відправляються на веселий пікнік.

         У Польщі це дивовижне свято відзначають два дні поспіль, причому в один з них бабусі і дідусі зустрічають онуків у себе вдома за рясно накритим столом і після чаювання йдуть на прогулянку. Онуки зазвичай з нетерпінням чекають цього заходу і готують маленькі сюрпризи для нескінченно дорогих бабусь і дідусів, радують їх віршованими привітаннями та піснями, а також виробами, виготовленими своїми руками з особливою любов'ю.

    Франція також не відстає від всієї Європи, і в цей день, малюки разом зі старшим поколінням збираються в безкоштовну подорож по околицях, яку спеціально для них організують місцеві туристичні компанії. Напередодні свята зазвичай в магазинах відкриваються спеціальні секції з товарами за дуже привабливими цінами і таким асортиментом, якому зазвичай віддає перевагу основна частина бабусь і дідусів.

   У будь-якому випадку, де б ви не знаходилися в цей день, приємно усвідомлювати, що є на світі рідні люди, які люблять вас такими, як ви є, причому ця любов безмежна і неймовірно щира.


        Міська бібліотека № 2 також долучилася до свята. Бібліотекарі провели бесіду і розповіли про те, як цей день святкують  у всьому світі, та з радістю подарували невеличкі подарунки. Адже в цей день Бабусі та Дідусі заслужили не тільки сердечних поздоровлень, але і самого кращого подарунка у світі, не забувайте про це!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар