понеділок, 12 жовтня 2020 р.

Осінь - час для читання

    Осінь – така пора року, коли час милуватися неймовірними краєвидами за вікном, вдихати ні з чим незрівнянний запах осіннього листя, слухати подих холодного вітру. А також спілкуватися з природою, щоб отримати заряд енергії та досягти внутрішнього спокою. А коли за вікном негода, то хочеться насолоджуватись цікавою книжкою.

Осінь – час для читання. Під такою назвою пройшла зустріч бібліотекаря Обривської сільської бібліотеки з дівчатами з танцювального колективу.

Цікаве спілкування вийшло з дітьми, вони ділились порадами як пережити осінню депресію, цитували улюблені рядки з пісень та віршів про осінь.  Бібліотекар ознайомила дітей з літературою, яка як найкраще підходить для читання осінніми вечорами. А ще дівчатка опановували методику подолання стресу – розмальовування антистрес-малюнків – це чудовий спосіб не лише реалізувати свій творчий потенціал, а й заспокоїтися, відволіктись від щоденних турбот. Практика розмальовування – це справжня терапія.


Приємне спілкування, хороший настрій і звичайно книжечка для читання! Що може бути кращим? А в кінці зустрічі кожен отримав цукерку з приємним передбаченням на майбутнє.

Немає коментарів:

Дописати коментар