вівторок, 20 жовтня 2020 р.

Майстер-клас з розпису пряників

Напередодні Дня українського козацтва та Дня Захисника України. в дитячому відділі  міської  бібліотеки  №2  була проведена історична мандрівка «Українські козаки – наша слава на віки». Бібліотекарі Спіжевська М.В. та Петрова Н.М. ознайомили дітей з історією козацтва, життям та побутом козаків на території Запорізької Січі.

Презентували книги, які розповідають про мужність, звитягу, розум та героїзм козаків. Історія козацької епохи, яка надзвичайно багата подіями і героями, мотивує майбутніх захисників любити рідний край, стати сильними, здоровими, розумними -  бути гідними синами України.



Майстер-клас з розпису пряників  від чудової майстрині Анни Солошиної став приємним сюрпризом для наших гостей. Діти відчули себе справжніми кондитерами, працювали натхненно, зосереджено і навіть ті, хто був переконаний, що малювати не вміють, взявши до рук ароматний  пряник і пакетики з різнокольоровими їстівними фарбами створили шедеври.





Погодьтеся, що гарний розписний пряник – це не лише смакота до чаю, але й чудовий подарунок, особливо у вигляді такого славного козака.


І пряники, і процес творчості подарували святковий настрій дітям!

Немає коментарів:

Дописати коментар