вівторок, 12 березня 2019 р.

Обривка знайомиться з "Кам'яними вишиванками Нової Каховки"

Для учнів 7 класу Маслівської школи Горбуновою О.С., бібліотекарем Обривської сільської бібліотеки було проведено слайд-презентацію книги «Кам’яні вишиванки Нової Каховки». Діти дізнались про історію створення міста, про зв’язок Олександра Довженка з Новою Каховкою, і найголовніше – про чарівне оздоблення міста.


Учні переглянули відео «Шедеври півдня України – Кам’яні вишиванки», про трагічну долю Михайла Бойчука та його послідовників.
Після розповіді бібліотекаря дітям була запропонована вікторина.
Бібліотекар також познайомила з сайтом, присвяченим «кам’яним вишиванкам» та мобільним додатком, де можна самостійно проходити екскурсійні маршрути та який містить багато корисної інформації про місто і його архітектуру.
Також  книга була презентована учасницям ансамблю «Біла акація». Жінки  з цікавістю слухали бібліотекаря, вони ділились своїми знаннями з історії створення міста, декламували вірші місцевих поетів,  крім того,  ознайомились з кожною ілюстрацією, кожною сторінкою видання, і прийшли до висновку, що ця книга – гідний подарунок жителям міста Нова Каховка.

Немає коментарів:

Дописати коментар