понеділок, 9 листопада 2020 р.

Свято тих, хто змінює світ

До Всесвітнього дня молоді центральна бібліотека підготувала тематичну поличку - «Свято тих, хто змінює світ»

Всесвітній день молоді відзначається щорічно 10 листопада.

У 1945 році, саме цього дня, Всесвітня конференція демократичної молоді, на якій були представники від 63 країн світу, прийняла рішення створити Всесвітню федерацію демократичної молоді (ВФДМ) для сприяння взаєморозумінню та співпраці молоді в усіх сферах життя суспільства, боротьбі проти соціального, національного і расового гноблення, за мир і безпеку народів, за права молоді.

Серед багатьох свят, які відзначають всі країни світу – воно особливе та унікальне, бо саме такою і є молодість. Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це неповторна та відповідальна пора, коли молода людина починає самостійне життя, ухвалює перші власні рішення, робить перші кроки до реалізації себе як фахівця.

Сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло – формування особистості, розбудову суспільства, формування молодого політикуму.

Пропонуємо вашій увазі книги, завдяки яким ви ввійдете в скажений ритм життя окриленими та повними натхнення для нових справ. Це не просто бестселери, а корисні для реального життя посібники..

Всі ми любимо помріяти, правда? Але часто наші фантазії та поривання так і залишаються не матеріалізованими. Книга Барбари Шер «Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти» показує, що домогтися справжнього успіху зовсім не складно. Перепона у тому, щоб змінити кілька шаблонів в своїй голові. А що, якщо ви не любите мріяти і вважаєте це марною тратою часу? Барбара не ставить цілей переконати вас у  чомусь чи зробити з вас іншу людину. Але прочитання цієї книги викликає активну мрійливу діяльність ... яка плавно переходить в результат!


Дуже важливо постійно навчатися і здобувати нові навички тому варто прочитати книгу Тімура Ворони «Стартап на мільйон. Як українці заробляють статки на технологіях». Це книга про нове покоління українців, які ризикнули відкрити свій бізнес і заробили на ньому мільйони завдяки своїм знанням і розуму. Видання розкриває секрети Depositphotos, Genesis, MacPaw, Prom.ua, Jooble та інших успішних IT-копаній. Завдяки ньому ви дізнаєтеся: як народжуються ідеї для бізнесу, які перешкоди виникають перед початківцями IT-технологій, що об'єднує історії успіху кращих програмістів України, в чому специфіка українського ринку IT-послуг та багато іншого! Ця книга для тих, хто хоче дізнатися більше про розвиток бізнесу своєї країни джерелом якого є технології.


Ви вважаєте, що природа не наділила вас ораторським хистом? Як твориться диво сильної промови? Для молодих і прогресивних людей, які мріють бути політиками стане в нагоді книга Кріса Андерсона «Успішні виступи на TED: рецепти найкращих спікерів». Ця книга має на меті підтримати всіх, хто прагне висловлювати думки, надихати і переконувати в будь-якій сфері і в будь якій формі і забезпечити вас усім необхідним для власної «хвилини слави». В історії було багато людей, котрі боялися публічних виступів, але стали вправними ораторами. Добра промова потужніша за будь-який писаний текст, вона може запалити аудиторію, змусити змінити світогляд. Завдяки досвіду найкращих спікерів ви удосконалите навички мистецтва публічного виступу та зможете ефективно донести свою думку до аудиторії.

Пропонована література надасть вам знання та навички нового рівня для створення особистої  історії успіху!


Немає коментарів:

Дописати коментар