вівторок, 3 листопада 2020 р.

Життя чи Цукерка?

Канікули! Діти відпочивають і готуються зустріти -Хеллоуїн.  В ніч  з  31 жовтня на 1 листопада святкують саме жахливе свято на планеті – Хелловін. Останніми роками свято стає все популярнішим серед дітей та молоді. 

Головна традиція Хелловін - вбиратися в страшні костюми різних потойбічних істот. Популярні образи відьом, вампірів, перевертнів, привидів. Будинок прикрашають свічками, павутиною, фігурами павуків і кажанів та іншими страшними декораціями. У цей день діти ходять по домівках сусідів і випрошують у них солодощі.

П’ятниця-місце зустрічі……БібліоТус@.  У міській бібліотеці для дітей разом з бібліотекарем Ярцевою О.Л. маленькі непосидьки робили маски  для свята з паперу, традиційного помаранчевого кольору.

 Сучасних дітей не можливо залякати, вони самі такі, що іноді нагадують монстриків у школі жахів.

Свою фантазію хлопчаки і дівчатка показали на повітряних кульках. Кульки перетворились… Це поки секрет! Готуйте цукерки,щоб відкупитись! Можливо вони прилетять саме до вашої осел!







«Життя чи цукерку» з таким гаслом завітали до міської бібліотеки №2 постійні читачі. Їх чекала несподівана зустріч з цікавими книгами – це «День народження привіда», «Барабашка», «Сезон охоти на відьом», «Мисливці за привидами в небезпеці», «Злочинці з паралельного світу»  де вони дізналися багато цікавого. Та в кінці зустрічі діти отримали солодке печево у вигляді жахіть.





Немає коментарів:

Дописати коментар