четвер, 14 листопада 2019 р.

Як вибрати книгу для навчання?

Другокласники у міській бібліотеці для дітей «зазирнули» у кожну шпаринку, бо на бібліотечному уроці вони шукали відповідь на начебто  простесеньке  запитаннячко  «Як вибрати книгу для читання?»


Олена Леонідівна розповіла дітлахам цікаві історії про хороші книги й порадила, де їх шукати на полицях абонементу. Це дуже просто


Діти відкрили для себе секрет, що на абонементі  найбільш нетерплячі книжкові герої з книжок  і каталожних ящиків виглядають і запрошують до читання;



Отож, познайомившись з каталогом, поличними роздільниками і книжковими шифрами, учні 2-Г класу, позмагалися у вікторинах і поділилися, які ж книжки  є у них найулюбленішими. Крім того, почитали приказки про читання (їх вони також  познаходили у шпаринках)


Перемістившись до читального залу, малюки дізналися які книжки бувають за видами і темами. Всі дитячі – однозначно є  цікавими – і малесенькі і величезні, і книжки, і журнали… всі-всі-всі…, - зробили такий висновок другокласники і вирішили позмагатися в інтелектуальній естафеті.  




Всі разом зібрали речення «Хто багато читає, той багато знає». До речі, так воно і є!

Немає коментарів:

Дописати коментар