четвер, 28 листопада 2019 р.

Відео-презентація "Життя і творчість Остапа Вишні"


Бібліотекар Дніпрянської селищної бібліотеки Кузнєцова О.Г. відвідала Дніпрянську загальноосвітню школу з метою познайомити учнів 9-А та 9-Б класів з життям і творчістю відомого і любимого народом письменника-гумориста О. Вишні.



Під час проведення заходу діти переглянули презентацію про нелегке, але плідне літературне життя письменника, познайомилися з літературою, представленою на тематичній полиці  «130 років від дня народження О.Вишні»,


 прослухали і переглянули літературний твір письменника у виконанні українського актора  П.Панчука



Після перегляду відео «Зроблено в Україні. Остап Вишня», вголос читаючи «Автобіографію» письменника, учні відчули гумористичний ні з ким не зрівняний стиль письменника.


Захід дітям сподобався .Отримана інформація навчила, що ніколи не можна нехтувати своїм талантом. Треба його знайти, розвити і реалізуватися в житті.

        
Гумористичне кафе «Вишневі усмішки»

  До 130 – річчя від дня народження Остапа Вишні в Піщанській бібліотеці «відчинилось» гумористичне кафе «Вишневі усмішки».


     Переглядаючи презентацію про письменника, згадували його нелегку життєву долю, творчу біографію, говорили про безмежний оптимізм митця, любов до людини, до рідного краю, якою пронизані всі його твори.



Звучало слово видатного українського класика гумористичного жанру: читали уривки з «Автобіографії», «Вишневих усмішок» (сільських, закордонних, мисливських), створювали імпровізовані інсценування. Насолоджувались по – народному соковитою мовою творів, колоритними діалогами,  багатством барв комічного, мудрістю Вишні, іронічно – усміхненим поглядом на життя.

  

На заході панувала творча атмосфера, веселий настрій, радість. Все сприяло невимушеному спілкуванню, обміну думками, приємному і жвавому діалогу.




Немає коментарів:

Дописати коментар