вівторок, 1 червня 2021 р.

Дитинство – щаслива пора!

   Сьогодні, 01 червня, дорослі намагаються зробити дітей ще щасливішими, ще впевненішими і ще більш залюбленими.

У секторі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів  міської бібліотеки для дітей та юнацтва цього дня на ігровому майданчику: "Дитинство – щаслива пора!" було все, що так люблять читайлики: ігри, розіграші, перегони, нагородження  та солодощі!

Найперше!  Заохочувальні призи та море овацій отримали Метелики та їх маленькі власники.  Зробити собі перепустку на Свято до Дня захисту дітей  - метелика, - таке завдання отримали активні читачі бібліотеки ще навесні. Найкреативніші метелики виявилися у Царьової Люби, учениці  1-А класу гімназії № 2 та у  сестричок  Даринки та Марійки Крюкових, учениць 3-Б класу гімназії. Вітаємо дівчаток!


























Друге! Всі дітлахи, яких було запрошено на Свято взяли участь у веселих конкурсах, які допомагала провести бібліотечна волонтерка –  п’ятикласниця Басова Маргаритка. Ловіть непідробні емоції нашої ігрової програми.

І насамкінець, сьогодні – старт Літніх читань, щорічної обласної програми. Усі діти запрошуються долучатися до когорти найактивніших читачунів Літа!

 

   Бібліотекарі  юнацького сектору  міської бібліотеки для дітей та юнацтва підготували книжкову виставку  «Любов – найкращий засіб виховання!» 

    На ній представлені книги класиків педагогіки: Махатма Ганді, Януша  Корчака, Василя Сухомлинського, Антона Макаренка та інших;  статті про безмежну любов, великі дитячі мрії, пошук репетитора, дитячі міні-садочки, родинну гіперопіку ,з часописів: «Діана», «Жінка», «Наталі» та з газети «!000 секретів». Запрошуємо до бібліотеки дітей та їх батьків! 




01 червня о 14 годині до міської бібліотеки №2 були  запрошені читачі на арт-студію під хмарами «Хай живе дитинство і радіють діти!».

В планах було зробити малюнки на асфальті, але перешкодою став дощ, тому арт-студію під хмарами довелося перенести до приміщення. За вікном була негода, а на полотні маленьких художників сяяло яскраве гарненьке сонечко, зігріваючи усіх присутніх та даруючи літній настрій.

Нудьгувати було ніколи, адже для кожної дитини знайшлась цікава розвага: вікторини, літературний баскетбол, дартс, різноманітні веселі ігри й конкурси. Були також і подарунки – все це приємно й додає  емоційний заряд енергії дітям, але не забули й про корисне. Згадали принципи декларації прав дитини та порекомендували книги з цієї тематики.

Відзначаючи Міжнародний день захисту дітей, бібліотекарі міської бібліотеки №2  привітали своїх читачів із початком літніх канікул й побажали міцного здоров’я, радісного та змістовного відпочинку.

 

























Конкурс дитячих малюнків "Намалюю сонце - намалюю небо" пройшов у Веседівській бібліотеці. Дітлахи малювала з великим задоволенням та брали участь у веселих конкурсах та вікторинах.




Міська бібліотека №3 провела ранок «Країна літа». Діти розповідали вірші про літо, про природу та змагалися у конкурсі на краще виконання скоромовки. Бібліотекарі провели вікторину про квіти, про дерева та познайомили дітей з книжковою виставкою «Відпочивай – але читати не забувай». Усі разом виконали пісні: «Хай завжди буде сонце», «Посмішка». Було весело та цікаво. Діти залишилися задоволеними.




Тополівська бібліотека провела гру-конкурс «Дитинство – світ особливий». Діти взяли участь у конкурсі малюнків, іграх, вікторинах та естафетах. Усі присутні отримали в дарунок солодощі.









Немає коментарів:

Дописати коментар