понеділок, 7 червня 2021 р.

Майстер-клас «Мелодії бісеру».

     Творчі майстерні та майстер-класи міцно увійшли в практику  бібліотечної роботи дитячого відділу міської бібліотеки №2. Діти із задоволенням проявляють свої здібності, спілкуються, знаходять нових друзів, діляться своїми читацькими уподобаннями.

06 червня для учасників клубу «Журавлик» пройшов майстер-клас «Мелодії бісеру».

Цього разу дівчатка робили фенічки – яскраві браслети, які й прикрасили їх талановиті рученята. Багато років тому плетіння було популярно у хіпі, а сьогодні стало елементом масової культури. Крім того, дані вироби символізують дружбу і позитивне ставлення та здатні не втратити гарний зовнішній вигляд навіть з часом.





Плетіння фенічки з бісеру - це кропіткий процес. Але якщо будете дотримуватися певних правил і підберете гарні схеми, то незвичайна прикраса стане гідною нагородою за працю. А допоможуть опанувати цей вид рукоділля справжні путівники по барвистому і захоплюючому світу бісера – книги та добірка статей з журналу для сучасних дівчат «Жасмин», які бібліотекарі і рекомендують для всіх бажаючих зробити свої власні шедеври.

Доповніть свій гардероб виробами з бісеру – розфарбуйте життя яскравим кольорами, як це зробили маленькі майстрині.



Бисерное рукоделие/авт.-сост.О.Г.Жукова.– М.:ООО»Издательство АСТ, 2004.– 174с.– (Мир увлечений).

Бисероплетение для девочек /ред. Н. Зайцева, О. Маркелова. – М.:Внешсигма, 1999.– 56с.:ил.

Крайнева, И.Н. Мир бисера/Н.И. Крайнева.– СПб.:Литера,1999. – 192с.

Крутик, Е.А. Удивительный бисер. Забавныефигурки. / Е.А. Крутик.– Харьков; Белгород:Книжный клуб «Клуб Семейного Досуга», 2011.– 64с.:ил.


Немає коментарів:

Дописати коментар