четвер, 10 червня 2021 р.

Тертулія «Лиш другові ти серце відкриваєш».

      «Хороші друзі дістаються тому, хто сам уміє бути хорошим другом» - цей вираз Ніколо Макіавеллі був найкращим меседжем на засіданні клубу «У колі друзів». Сама назва клубу ніби то змусила покликати учасників саме у Міжнародний день друзів – 09 червня.

Тепла та не вимушена атмосфера заходу сприяла тому що всі із задоволенням брали участь у іграх та конкурсах, читали  вірші та співали пісні, звичайно ж, присвячені святу, яке викликає у всіх світлі  почуття.

Неабиякий резонанс викликав тест «Чи приємно з вами спілкуватися?» це був привід замислитись як бачать нас сторонні люди.

Особливо розчулили учасників клубу вірші присвячені один одному - завжди приємно коли ти розумієш що тебе вважають  гарним другом.

Леся Левчук та Віталій Дарибогов познайомили друзів зі своїми останніми книжками, що вийшли друком  у Новокаховському видавництві «Пиел». В них також знайшлося місце для віршів про унікальні людські взаємини, що називаються терміном «дружба».


Фахівці стверджують, що бачитися з друзями корисно для здоров’я бо сплеск позитивних емоцій сприяє психологічній розрядці. А для цього треба зовсім небагато зусиль - просто приділити увагу близьким.


Немає коментарів:

Дописати коментар