вівторок, 29 червня 2021 р.

Нехай живе одвічно наша молодь

  Юність людини є прекрасна розкішна весна, час діяльності і кипіння сил; вона буває один раз в житті і ніколи більше не повертається.

                                                                                                             В. Бєлінський 

На літню пору припадає молодіжне свято України   - День молоді, яке відзначається  щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року N 323/94 «Про День молоді». Крім того, існує ще й Міжнародний день молоді, заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй. Святкується він 12 серпня, починаючи з 1999 року за ініціативою учасників Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді.

В читальному залі  юнацького сектору міської бібліотеки для дітей та юнацтва зібралися молоді люди  на бібліомікс "Нехай живе одвічно наша молодь". За чашкою кави поділилися враженнями свого юного шкільного  життя,  мрій, прагнень і  вподобань.


Бібліотекарі підготували тематичний бібліографічний огляд нових книг, що надійшли до бібліотеки та запропонували читати   літературу, щоб  використовувати ідеї авторів книжок у своїх повсякденних справах на життєвому шляху. 


Немає коментарів:

Дописати коментар