четвер, 17 грудня 2020 р.

В молочні шати вбрався Новий Рік

 

       «Молочно-сині зариси ланів,

Сніг на листках — а листя ще зелене!

Я вийшов, я покинув сутерени,

Назустріч снігу голову відкрив.»

                                                                                                                М. Рильський

 

    Настає 2021 рік і до влади приходить новий господар – Білий Металевий Бик. У родинному колі, чи разом із друзями, чи з коханою людиною – святкуватимуть це свято буде кожен по-різному. Проте, усі починають готуватися до новорічно-різдвяних свят заздалегідь.

     Як зустріти Новий рік, що приготувати, яким буде святковий образ – це питання, які хвилюють всіх напередодні Нового року.

     Щоб заручитися підтримкою заступництва Металевого Бика в Новому році, у читальній залі Новокаховської центральної бібліотеки була підготовлена виставка-інсталяція «В молочні шати вбрався Новий Рік», де пропонується вся необхідна інформація щодо підготовки та святкування Нового року.

  

Виставка складається з трьох розділів.

     Перший розділ під назвою «Дієта «Жуйна», містить  рекомендації щодо новорічного меню.


           Говорячи про святковий стіл, варто віддати перевагу нехитрим стравам, молочним продуктам, овочевим салатам, зелені і відмовитися від страв з телятини і яловичини. Можна віддати перевагу будь-яким іншим видам м'яса, наприклад, свинині, птиці або кролику, але тільки не цьому.

     У другому  розділі «Шафа. com. My» – пропонуються фасони та моделі чоловічої та жіночої одежі для зустрічі Нового Року.

     З огляду на працьовитість Бика, йому навряд чи сподобаються пишні і яскраві вбрання. Він за класику – елегантну і скромну. Водночас вітаються принти з квіточками, бутонами і будь-якими іншими рослинами. Втім, це більше питання смаку й особистих переваг. Категорично не можна робити одного – використовувати червоний колір, адже це може викликати у бика агресію. Нагадавши йому про червону ганчірку матадора, ви ризикуєте зіпсувати не тільки свято, але і весь майбутній рік.

      Розділ третій «Телята-телепати» – відкриє користувачам бібліотеки, що хорошого готує Новий Рік, які перспективи та події чекають нас в рік Металевого Бика, що бажаєте знати про найближче майбутнє.


     Взагалі 2021 рік буде спокійним як для чоловіків, так і для жінок різних знаків зодіаку. А  чого чекати кожному з них  у 2021 році і чого побоюватися – ви дізнаєтеся завітавши до нашої бібліотеки.

     Для шанувальників віртуальної виставки, пропонуємо переглянути відео 

«В молочні шати вбрався Новий Рік».


Вдалої  Вам  підготовки  до  зустрічі  Нового року!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар