понеділок, 7 грудня 2020 р.

«Будь же гідний, юначе! Знай, що Батьківщину треба захищати»

                         Святкуєм цю знаменну дату.             

    В ній  - щастя, доля всіх людей,

    Якщо твердіш хода солдата, -

Дзвінкішим буде сміх дітей.

Працівники юнацької бібліотеки організували годину мужності  до Дня Збройних сил України  зі студентами  2-го курсу  НВПУ і запросили на зустріч військовослужбовців: заступника   командира  57–ї окремої мотопіхотної бригади ім. Костя Гордієнка  - Книша Олександра Євгенійовича і військового прессекретаря Лідію Іванівну Василенко.

До свята, яке Україна відзначила вчора, підготували книжкову полицю  «Юначе,  захисти Батьківщину!» і короткий огляд сучасної патріотичної літератури. 


Підполковник Книш  О. Є. розповів про військову службу в окремій мотопіхотній бригаді, яка дислокується не тільки в Новій Каховці і захищає південні кордони нашої держави. Він ознайомив з правилами і обов’язками, відповідальністю і дисциплінованістю, повагою до закону. Закликав юнацтво формувати в собі стійкість, взаємовиручку, мужність, хоробрість – всі ці моральні якості потрібно розвивати,  наполегливо навчаючись, здобуваючи середню освіту.

Запросив до військової служби, продемонструвавши документальний короткометражний фільм  про військові навчання в 57 –й окремій мотопіхотній бригаді ім. Костя Гордієнка.

Лідія Іванівна розповіла про вищі військові навчальні заклади, в яких готують військовослужбовців на бюджетній основі.

Молодь віддячила гостям палкими аплодисментами. Тож вітаємо зі святом військовослужбовців, воїнів, героїв з Днем ЗСУ та бажаємо усім незламної волів подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, багатирського здоров’я і здійснення мрій.


Немає коментарів:

Дописати коментар