суботу, 19 грудня 2020 р.

Бібліовісник «Зимові цікавинки з Миколая торбинки»


Чудотворець Миколай!

Ти про нас не забувай!

Дай нам радості скоріше,

І здоров'я не шкодуй!

Від біди убережи,

Дай нам світла і тепла,

Миру, щастя і добра! 

Впевнено крокує нашим краєм зима-чарівниця, несе із собою свята, які люблять і дорослі, і діти. Свято Миколая – одне з найулюбленіших дітьми свят. В цей день, за легендою, святий Миколай спускається з небес на землю, щоб нагородити дітей подарунками за їх добрі справи.

Аби подарувати дітям радість та веселий настрій, в переддень цього чудового дня, для своїх читачів-дітей різного шкільного віку  бібліотекарка Новолагерської сільської бібліотеки Балюк Л. Ю. провела бібліовісник «Зимові цікавинки з Миколаєвої торбинки».

Почався захід з цікавинок історії народження та життя святого Миколая – чудотворця: яку мав зовнішність, як одягався; як ходив по українських землях; як чудодійно зцілював людей тощо.

Діти прослухали народну легенду «Опікун дітей» та зачитали вірші про Святого Миколая : «Щедрий гість», «Іде Святий Миколай»,  «Лист Миколаю»  та інші,  поділились своїм розумінням про те, як необхідно поводитись, щоб отримати бажаний подарунок.

Голумбієвський Сергій 

Завгородня Дар'я
                              Ільків Олена                                                                     Грабарчук Олександра

Грибова Сандра

Левак Ганна

Голумбієвська Анастасія

Бізоня Анастасія

Грабарчук Каміла

Грабарчук Артур

Наприкінці свята бібліотекарка ознайомила зі святковою тематичною полицею «Чудотворець Миколай, у всьому нам допомагай!» та пригостила дітей святковими ласощами.

Магія дитячого щастя, веселого сміху та щирої віри у дива зробили цей захід неповторним і чарівним.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар