вівторок, 15 грудня 2020 р.

Бібліо-фреш

  Новокаховська центральна бібліотека з радістю повідомляє своїх теперішніх та майбутніх користувачів про нові надходження до фонду читальної зали.

«До мудрості веде не вік, а усвідомлення»                                                          (Публій Сір)

Припиняючи вчитися, ви припиняєте жити. Наше життя – це безперервний процес особистого й професійного розвитку.  Всім, кому бракує терплячості для вивчення великих теорій або абстрактних принципів можна скористатися  досвідом тих, хто вже здійснив те, чого прагнете ви.

«Існує правильна комбінація думок і вчинків, які допоможуть вам досягти майже всього, чого ви насправді прагнете, і ви здатні знайти цю комбінацію, якщо шукатимете», - головний меседж книги  Брайана Тресі «Максимум успішності: стратегії і навички для розкриття прихованого потенціалу».

«Вимкніть автопілот і поверніть собі контроль над своїм життям!» - закликає Пол Мак-Ґі у своєму бестселері «SUMO. Замовкни та працюй!»  та надає необхідні інструменти які можна застосувати до будь-якої сфери нашої діяльності.

«Ваша здатність досягати результатів за допомогою інших, ефективно делегувати й контролювати завдання більше за будь-що інше визначатиме ваш успіх як керівника», - стверджує Брайан Трейсі у книзі «Делегування & керування».

«Нині прискорюються відразу три найпотужніші сили на планеті: технологія, глобалізація та зміни клімату. У такий час потрібно зупинитися й подумати, а не панікувати та усуватися від процесу. Тож цією книжкою передусім я намагаюсь зробити паузу, зіскочити з каруселі, на якій крутився протягом багатьох років», - пише Томас Фрідман у своїй публікації «Дякую за запізнення: керівництво для оптимістів сучасності».



Запрошуємо Вас відвідати нашу бібліотеку та вибрати книгу до смаку!

Немає коментарів:

Дописати коментар