вівторок, 15 грудня 2020 р.

Казки, що оживають!

       У Обрвській сільській бібліотеці зявилися rниги з доповненою реальністю. Це  книги з додаванням сучасних технологій, які будуть розвивати уяву маленьких читачів.  Казки, що оживають з додатком  wowBox AR.!.


Такі видання урізноманітнюють процес читання, дозволяють поринути в доповнену реальність. Сторінки «оживають» - рухаються та розмовляють! Картинки стають не просто тривимірними, а дуже реалістичними, яскравими та барвистими. Читач отримує вдале поєднання читання з грою. «Книги майбутнього»  вже зацікавили малечу, тому що з допомогою смартфона вони можуть взаємодіями з героями, прослухувати віршики, спостерігати як рухаються та трансформуються герої. Юним читачам подобаються такі бібліотечні новинки.

На основі казки дитячий психолог підготувала питання для роздумів, фантазій та родинних ігор, корисні примітки для батьків. Тому ці книги мають ще й казкотерапевтичний ефект.

Що робимо? Приходимо до бібліотеки, записуємо книжечку, у нас таких дві «Спляча красуня» і «Кіт у чоботях», скачуємо на телефон або планшет додаток wowBox AR. Читаємо книгу і розглядаємо малюнки. На деяких з них є спеціальні позначка, наводимо на неї смартфон і казка оживає. І не думайте, що після цього діти не захочуть читати книги – захочуть! Перевірено на власних.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар