понеділок, 17 травня 2021 р.

Краєзнавчий репортаж «BOOK-новації»

 

     «На літературній мапі Херсонщини яскравіє більше сотні імен письменницького цеху, які визначали й визначають розвиток художньої літератури області.

Починаючи з XIII століття, наш край органічно вписується до художньо-інформаційного часового простору, і ця динаміка зберігається й понині. Творчі доробки херсонських майстрів слова є потужним національно-демократичним, духовним чинником державотворчих процесів…

     Та найголовніше – книги наших краян підкорюють читачів різного віку : знаходять вони прихильників і в дитячих садочках, і в академіях, промовляють про важливе як до маленьких, так і до сивочолих шанувальників. Вони посіли гідне місце у державних і приватних книгозбірнях, стали і життєписом сьогодення, і скарбницею для вічності, у якій збережене і наше духовне становлення, і цінності, і мрії».

                                                                                                         Василь Загороднюк

     Книги-новинки наших краян знайшли своє місце і в краєзнавчому фонді Новокаховської центральної бібліотеки. З цього приводу, Методико-бібліографічний сектор підготував краєзнавчий репортаж «BOOK-новації», де представлена  література, яка приверне увагу  користувачів нашої бібліотеки своїми новаторськими і  художніми відкриттями.

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар