четвер, 13 травня 2021 р.

Визначені переможці ХУІІІ-го міського фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Смарагдове місто» у номінаціях «Художнє читання віршів» та «Авторська поезія»

12 травня 2021 року в міській центральній бібліотеці в рамках  ХУІІІ-го  міського фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Смарагдове  місто» відбувся конкурс у номінаціях  «Художнє  читання віршів» та «Авторська поезія». Цьогоріч конкурс проводився в онлайн-форматі, без присутніх. Членами журі у складі:  голови журі Лукашової Наталії Вікторівни, режисера народного драматичного театру міського Палацу культури, членів журі, Малиги Яни Євгенівни, заступника начальника відділу культури і туризму Новокаховської міської ради  та Сидоренко Рози Юріївни, заступника директора Новокаховської ЦБС були прослухані у запису виступи 33-х учасників конкурсу.

Журі  визначило переможців конкурсу у номінації «Художнє читання віршів» у кількості 7-ми чоловік, у тому числі:

Серед першої вікової категорії учасників (9 - 12 років):

І місце    -  Кривіцька Марія, 11 років, вихованка дитячої школи мистецтв (керівник Тюкалова Олена Юріївна);


ІІ місце  -  Максимова Єва, 10 років, учениця ЗОШ №1 (керівник Кравченко О.В.);   

ІІІ місце - Косован Варвара, 12 років, вихованка Будинку дитячої творчості (керівник Ганжа Ольга Олексіївна) 

Серед другої вікової категорії учасників (13 - 15 років):

І місце   -  Голер Анастасія, 13 років, учениця ЗОШ №1 (керівник Кравченко О.В.);  


ІІ місце  - Жернова Анастасія, 13 років, учениця гімназії (керівник Атаманчук Оксана Миколаївна) 

Серед третьої вікової категорії учасників (16 - 18 років):

І місце -  Трунов Іван, 16 років, вихованець Будинку дитячої творчості (керівник Ганжа Ольга Олексіївна); 

ІІ місце - Одінцова Олена та Костюк Марко, студенти приладобудівного фахового коледжу (керівники Матвієнко А.П., Коваль А.В., Кучинська О.Б.)

    У номінації «Авторська поезія» члени журі під головуванням Малиги Яни Євгенівни, заступника начальника відділу культури і туризму Новокаховської міської ради, прочитали авторські твори 10-х учасників конкурсу та визначили переможців конкурсу у кількості 4-х чоловік, у тому числі:

Серед першої вікової категорії учасників (12 - 15 років):

І місце - Грицина Вікторія, 15 років, учениця гімназії №2 ім. А.П. Бахути (керівник Колінько Аліна Геннадіївна);

ІІ місце - Навалова Тетяна, 15 років, студентка політехнічного фахового коледжу (керівник Дуганова Н.В.) 


Серед другої вікової категорії учасників (16 - 18 років):

І місце -Халімон Вероніка, 16 років, студентка приладобудівного фахового коледжу (керівник Говорун Світлана Михайлівна);  

ІІ місце - Гребіник Олександра, 16 років, студентка приладобудівного фахового коледжу (керівник Говорун Світлана Михайлівна).

    Вітаємо всіх переможців!

    Дякуємо всім учасникам конкурсу: керівникам та учням  загальноосвітніх шкіл міста №1, 6, гімназії №2 ім. А.П.Бахути, гімназії, Козацького ліцею; студентам приладобудівного фахового коледжу та політехнічного фахового коледжу; вихованцям КЗ «Новокаховська дитяча школа мистецтв» та Будинку дитячої творчості; активним читачам міської бібліотеки для дітей та юнацтва, міської бібліотеки №3 та Веселівської сільської бібліотеки за участь у конкурсі!

    Нагородження переможців конкурсів, за можливості, відбудеться на гала-концерті, дата проведення якого буде оголошена додатково.         

Немає коментарів:

Дописати коментар