вівторок, 11 травня 2021 р.

Найкращу матусю вітаю зі святом

     07 травня, напередодні свята Дня матері, в дитячому відділі  міської бібліотеки №2 у творчій майстерні «Листівка для мами» зібралися учасники клубу «Журавлик», щоб дізнатися: для чого, ким і де вперше було запропоновано святкування цього дня, як відзначали його понад сто років тому і як висловлюють любов і вдячність мамам сучасні діти та зробити вітальні листівки у вигляді горщика з квітами. Для їх виготовлення  використали  папір, клей, ножиці,  гарний настрій та бажання зробити приємний сюрприз любій мамі.






Відеоряд «Найкращу матусю вітаю зі святом» є невеличким подарунком для матусь  від маленьких читачів міської бібліотеки №2.

Діти порівнювали маму з казковими героїнями, підбирали ніжні слова, щоб висловити свою любов, бажали від усього серця й читали  вірші.  Та чи знайдеться доволі слів, щоб оповісти про мамину мудрість, сердечність, самовідданість, дбайливість, терплячість, щедрість, ніжність?    

https://youtu.be/2tAVNZ7Nnx4 

Все, що є у цьому світі доброго, красивого, світлого, лагідного, чесного – все починається з наших матусь. Навіть наш настрій!

Тож  говоріть їй добрі слова, допомагайте і радуйте не тільки у свято, а щодня!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар