четвер, 20 лютого 2020 р.

«Нова Каховка на сторінках періодичних видань»

     Нова Каховка – сучасне місто, орієнтоване на європейські стандарти якості життя й інноваційний розвиток. Кілька останніх років Нова Каховка, як і інші міста України, живе в умовах явних змін, що відбуваються в суспільстві.
Центральна бібліотека міста



   З метою інформування мешканців Нової Каховки про зміни, події, які відбуваються у місті, про діяльність органів місцевого самоврядування в усіх сферах життєдіяльності міста – інфраструктурі, соціальній сфері, економіці, системі управління тощо,  у бібліотеках Новокаховської ЦБС кожен перший та третій четвер місяця 2020 року проходить Єдиний день інформування.
Бібліотека-філія №2

Міська бібліотека для дітей

 Бібліотека-філія №3

Міська бібліотека №4 м. Таврійська

Новолагерська сільська бібліотека


Веселівська сільська бібліотека



Плодівська сільська бібліотека

   Бібліотекарі, зі статей місцевої преси, інформують користувачів бібліотеки про розвиток міста,  запровадження нових технологій та унікальних рішень в сферах його життєдіяльності.
  Методико-бібліографічний відділ Новокаховської міської центральної бібліотеки щорічно готує інформаційно-бібліографічний бюлетень «Нова Каховка на сторінках періодичних видань», який містить статті місцевих та регіональних періодичних видань про історію нашого міста, соціально-політичний, фінансовий, промисловий, суспільний стан та про його культурно-мистецьке, літературне життя .
     Відкрийте для себе Нову Каховку та відчуйте його дух! Місто зачарує вас своєю доброзичливістю, толерантністю та комфортом для перебування і зацікавить можливостями реалізовувати сміливі плани та перспективи.
     Завітайте до наших бібліотек, щоб бути в курсі всіх подій Нової Каховки!

Немає коментарів:

Дописати коментар