понеділок, 3 лютого 2020 р.

Крок до «Книгоманії»

31 січня до міської бібліотеки для дітей завітали учні ЗОШ № 4: 6-Б класу та п’ятеро семикласників разом із вчителем зарубіжної літератури Баюк Ганною Федорівною та бібліотекарем ЗОШ № 4 Верішко Наталією Василівною.
Діти отримали повну інформацію про Конкурс основна ідея якого – популяризація читання. Дуже пощастило дітлахам саме 6-х та 7-х класів брати участь у такому конкурсі цього року. Він дає можливість здобути перемогу не завдяки особливим талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню.
Для участі в Конкурсі потрібно читати і вести записи в Читацькому щоденнику про прочитані книжки, які не входять до шкільної програми з літератури.




Про ведення щоденника дітям розповіла бібліотекар читальної зали старшого відділу Ірина Василенко. Діти познайомились з новою літературою і майже кожен учень взяв книжку для читання, тобто, для участі у Конкурсі.






І, на додаток, поговорили про «Таємне товариство книгоманів», яке чекає кожного учасника у Facebook. Ця відкрита спільнота створена для учасників Конкурсу та всіх небайдужих до дитячої літератури та для промоції дитячого читання.
Долучитися до групи можна за посиланням bit.ly/knyhomania_2020. Заходьте та діліться своїми  враженнями від прочитаного.

Немає коментарів:

Дописати коментар