пʼятницю, 21 лютого 2020 р.

Фінал І етапу «Книгоманія - 2020» у Дніпрянах


У актовому залі Дняпраянської загальноосвітньої школи відбувся фінал І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020», на якому були присутні учні 5-Б та 6-Б класів та педагоги школи.
Конкурсанти, згідно Положення конкурсу, прочитавши по 4 книжки українських і зарубіжних авторів художньої літератури, твори яких не входять до шкільної програми, розвернули свою запеклу боротьбу.






У фінал вийшли учні: Мартюшева Вікторія (6-Б кл.),  Пакалов Антон (6-Б кл.), Євдокимова Меліса (6-Б кл.), Кравченко Микола (6-А кл.). Діти розповіли про книжки, які вони прочитали  і презентували по одній книжці, яка їм найбільше сподобалась. Заповнені заздалегідь, Щоденники читача, в яких висловили свої думки, емоції, почуття, переживання, після прочитаних книжок, були представлені журі. 



Журі підвело підсумки – бібліотеки смт. Дніпряни (шкільну і селищну) на ІІ етапі змагань, який  проходитиме  у м. Нова Каховка, буде представляти переможець І етапу «Книгоманії 2020» учениця 6-Б класу Мартюшева Вікторія.
Всі конкурсанти були нагороджені Сертифікатами учасників і солодкими призами. Захід всім присутнім сподобався. Мрій, читай, досягай!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар