понеділок, 21 січня 2019 р.

Книга «Кам’яні вишиванки Нової Каховки» вже в бібліотеках

Нарешті бібліотеки Новокаховської ЦБС отримали довгоочікувану книгу «Кам’яні вишиванки Нової Каховки»!


Книга створювалася протягом 3-х місяців авторським колективом у складі: заступника начальника відділу культури і туризму Новокаховської міської ради  Малиги Яни Євгенівни, бібліотечних працівників – Петрової Людмили Миколаївни, директора Новокаховської ЦБС та Сидоренко Рози Юріївни, заступника директора ЦБС; працівників відділу міської ради з написання грантів – Білої Н.О., та Мурушкіної О.В., в рамках виграного відділом культури і туризму гранту «Кам’яні вишиванки Нової Каховки – патріотичний меседж з минулого молоді сьогодення»,  та вийшла з друку у грудні 2018 року.


Книга вийшла дуже гарною: бордового кольору у сіро-білій суперобкладинці, ілюстрована великою кількістю чудових фотографій, виконаних місцевим фотографом Єванковим А.


Тепер протягом січня-квітня цього року у всіх 14 бібліотеках Новокаховської ЦБС відбудуться презентації отриманої книги, приурочені 120-річчю від дня народження Довженка Г.О., художника-монументаліста, автора «кам’яних вишиванок» Нової Каховки, яке буде відмічатися не тільки 22 квітня 2019 року, а протягом всього 2019 року. А потім ця книга займе достойне місце на краєзнавчих виставках та в краєзнавчих фондах бібліотек міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар