середу, 30 січня 2019 р.

Літературна вітальня

Міська бібліотека №3 за співучасті бібліотеки ЗОШ №6 провела літературну вітальню «В океані душ моя душа…», присвячену 80-тирічному ювілею Анатолія Павловича Бахути.
Захід проходив у актовій залі школи. Ведучими заходу були учениці 10-А класу: Полонська Аня та Ходаба Леся. Вони розповіли про основні етапи життя та творчості поета. Розповідь доповнювали слайди про дитинство поета, його службу в армії, журналістську, громадську та творчу діяльність.


Діти, учасники заходу, читали його вірші: «Циганка ніч» - Кошель Віка, учениця 5-го класу; «Зоря» - Радченко Мартіна, учениця 6-го класу; «Пісня про перепочинок» - Пугачова Іра, учениця 10-го класу; «Піди до друга» - Ренчач Данило, учень 6-го класу та інші.




Нагаєць І.О., провідний бібліотекар міської бібліотеки №3, почитала власний вірш-присвяту А.Бахуті.



На захід була запрошена Лупашко Т.В., директор літературно-меморіального будинку-музею ім. А.П.Бахути. Вона розповіла про роботу музейних працівників з поширення та розповсюдження творчості поета. А саме – екскурсії та заходи присвячені поету, участь у видавництві нових збірок його творів, роботу по організації та проведенню міського фестивалю-конкурсу  «Дотик до чуда» серед дітей та молоді міста тощо. 


Діти, які гарно читали вірші поета на заході, виявили бажання взяти участь у фестивалі-конкурсі, який пройде у місті на початку лютого.



Немає коментарів:

Дописати коментар