вівторок, 29 січня 2019 р.

Театральний сюрприз у Дніпрянській селищній бібліотеці

24 січня першокласникb Дніпрянської загальноосвітньої школи разом з вчителями прийшли на екскурсію до Дніпрянську селищної бібліотеки.

Бібліотекар розповіла дітям невелику історію створення та розвитку книги, разом з дітьми з’ясували про що можна прочитати в книжках. Вони охоче розповідали, які казки полюбляють.

Казки всі діти полюбляють,
Різні казочки читають.
Але не тільки прочитати,-
В казку можна ще пограти.

Цього дня малюків чекав приємний сюрприз – волонтери Дніпрянської селищної бібліотеки учні четвертих і п’ятих класів Дніпрянської школи показали казку «Троє поросят» у віршованій формі українською мовою





Дівчата волонтери своїми руками виготовили костюми, декорації, вивчили текст і з великим задоволенням виступили перед молодшими школярами, артистично зігравши свої ролі.





Задоволення отримали як глядачі, так і артисти. Казка навчає бути добрими, розумними та дружними:

Цікавіше нам буде жити,
Якщо будемо ми всі дружити!

Дитяча вистава так сподобалася глядачам, що волонтерську групу з бібліотечним візитом запросили до актової зали Дніпрянської загальноосвітньої школи.






 Перед виставою школярі були ознайомлені з новими періодичними виданнями, які отримує селищна бібліотека у 2019 році. Чудову виставу-казку про дружбу змогли переглянути учні других та третіх класів разом.

Немає коментарів:

Дописати коментар