Звичаї нашого роду. Страви української кухні [Текст] : [збірник] / [авт.-упоряд.: С. Железняк (худож. оформл.), С. Андрющенко (текст)]. - Київ : Генеза, 2019. - 192 с. : кольор. іл.
Відвідувачка
читальної зали центральної міської бібліотеки обрала для себе рецепти бігусу із
яблуками та завиванця ужгородського. А що б обрали ви?
Справжньою
перевагою рецептів, наведених у цій книжці, є те, що вони не потребують
чужоземних див. Для того щоб приємно здивувати свою сім’ю господині досить
звичайних, усім відомих і доступних продуктів.
У
виданні наведено старовинні рецепти нашої гастрономічної культури, а крім того,
окреслено основні українські свята та особливості обрядових дійств.
Наприклад, поряд із рецептом калача, що випікали на Коляду, подано традицію яка склалася на Херсонщині – крізь дірку в калачі наречена дивилася на нареченого.
Немає коментарів:
Дописати коментар